Наукова студентська конференція

Наукова студентська конференція

Секція товарознавства та митної справи

 

Засідання
31 березня 2021 року о 14:00
у форматі відео-конференції за посиланням
https://us04web.zoom.us/j/74741328553?pwd=bzZ6MXIxVWw0QjRwcnFaWUR5QVNnZz09
Ідентифікатор конференції: 747 4132 8553
Код доступу: PiVCR0

Наукові керівники – проф. Верхівкер Я.Г., Мартиросян І.А.

Секретар  – ас. Луцькова В.А.

 

  1. Порівняльна характеристика якості макаронів.

ЗВО «Бакалавр» ф-ту  ТтаТХПіПБ Дугніста А.І.

Науковий керівник: к.т.н. Луцькова В.А.

  1. Розроблення балової шкали оцінювання органолептичних показників мармеладу.

ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Драндар В.Г

Науковий керівник: к.т.н. Луцькова В.А.

  1. Практичне застосування ЗУ «Про захист прав споживачів»

ЗВО «Бакалавр» ф-ту  ТтаТХПіПБ Рула О.Г.

Науковий керівник: к.т.н. Луцькова В.А.

  1. Товарознавча оцінка кефіру, що реалізується в торговельних мережах м. Одеса

ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Гладких О.І.

Науковий керівник: к.т.н., доцент Гарбажій К.С.

  1. Товарознавча оцінка сиру кисломолочного.

ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Нечаєва М.О.

Науковий керівник: к.т.н., доцент Памбук С.А., к.т.н., доцент Мирошніченко О.М.

  1. Товарознавча оцінка молока ультрапастеризованого

ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Гальчук М.В.

Наукові керівники: к.т.н., доцент Памбук С.А., к.т.н.,доцент Манолі Т.А.

  1. Розробка технології та товарознавча характеристика напоїв з використанням концентрованих соків з ягідної сировини.

ЗВО «Бакалавр» ф-ту ТтаТХПіПБ Радченко О.В., ЗВО «Бакалавр ф-ту ТВтаТБ Когут Я.Д.

Наукові керівники: д.т.н., проф. Верхівкер Я.Г., к.т.н., доцент Мирошніченко О.М.

  1. Інноваційні напрямки формування асортименту морозива.

ЗВО «Магістр» ф-ту ТтаТХПіПБ Якимова Д.М.

Наукові керівники: к.т.н., доцент Памбук С.А., к.т.н.,доцент Манолі Т.А.