24 вересня 2020р о 14.00 в рамках щорічної міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів 2020″ відбувся Круглий стіл “Безпечність харчових продуктів в Україні в умовах глобалізації економіки” на базі кафедри товарознавства та митної справи.
Під час Круглого столу були розглянуті такі теми:
- Законодавчі передумови забезпечення безпечності харчових продуктів в Україні – Бочарова Оксана Володимирівна, д.т.н., професор, зав. кафедри товарознавства та митної справи
- НАССР у ресторанному бізнесі: очікування та реальність – Алієв Рустем Абдулаєвич, директор з персоналу компанії “Ресторан Савви Ліпкіна”
- Аналіз інформаційної фальсифікації ігристих вин – Мельник Ірина Василівна, к.т.н., доцент, доцент кафедри товарознавства та митної справи
- Риск-менеджмент в производстве пищевой продукции – Верхівкер Яков Григорович, д.т.н., професор, професор кафедри товарознавства та митної справи
- Безпечність молока та продуктів його переробки в умовах глобалізації економіки – Трубнікова Анастасія Анатоліївна, к.т.н., асистент кафедри товарознавства та митної справи
Безпечність молока і молочних продуктів в умовах глобалізації [Автосохраненный]
У Круглому столі взяли участь представники різних галузей харчової індустрії:
«Агро-Юг-Сервіс» – Недзельська Мирослава, Начальник відділу контролю якості
ПрАТ “АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА” Миколаївське відділення м. Миколаїв – Буркова Ирина Викторовна, Начальник відділу служби якості
ПрАТ “АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА” Миколаївське відділення м. Миколаїв – Добровольська Тетяна Миколаївна, Менеджер з персоналу
Ресторан-пивоварня “Люстдорф”, м. Одеса – Колесник Лілія Анатоліївна, Головний пивовар
ПрАТ “Одесавинпром”, м. Одеса – Нікітенко Інна Іванівна, Заступник генерального директора з якості
«Наш продукт» – головний технолог Ласкавая Наталия Викторовна