КРУГЛИЙ СТІЛ “Безпечність харчових продуктів в Україні в умовах глобалізації економіки”

24 вересня 2020р о 14.00 в рамках щорічної міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів 2020″ відбувся  Круглий стіл “Безпечність харчових продуктів в Україні в умовах глобалізації економіки” на базі кафедри товарознавства та митної справи.

Під час Круглого столу були розглянуті такі теми:

  • Законодавчі передумови забезпечення безпечності харчових продуктів в Україні – Бочарова Оксана Володимирівна, д.т.н., професор, зав. кафедри товарознавства та митної справи

изображение_viber_2020-09-24_14-04-43

Presentation Bocharova

  • НАССР у ресторанному бізнесі: очікування та реальність – Алієв Рустем Абдулаєвич, директор з персоналу компанії “Ресторан Савви Ліпкіна”

ServSafe_final

изображение_viber_2020-09-24_14-47-06

 

  • Аналіз інформаційної фальсифікації ігристих вин – Мельник Ірина Василівна, к.т.н., доцент, доцент кафедри товарознавства та митної справи

изображение_viber_2020-09-24_15-55-44

  • Риск-менеджмент в производстве пищевой продукции – Верхівкер Яков Григорович, д.т.н., професор, професор кафедри товарознавства та митної справи

РИСК‑ МЕНЕДЖМЕНТ ПРЕЗЕНТАЦИЯ

изображение_viber_2020-09-24_15-17-52

  • Безпечність молока та продуктів його переробки в умовах глобалізації економіки – Трубнікова Анастасія Анатоліївна, к.т.н., асистент кафедри товарознавства та митної справи

Безпечність молока і молочних продуктів в умовах глобалізації [Автосохраненный]

изображение_viber_2020-09-24_15-37-05

У Круглому столі взяли участь представники різних галузей харчової індустрії:

«Агро-Юг-Сервіс» – Недзельська Мирослава, Начальник відділу контролю якості

ПрАТ “АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА” Миколаївське відділення м. Миколаїв – Буркова Ирина Викторовна, Начальник відділу служби якості

ПрАТ “АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА” Миколаївське відділення м. Миколаїв – Добровольська Тетяна Миколаївна, Менеджер з персоналу

Ресторан-пивоварня “Люстдорф”, м. Одеса – Колесник Лілія Анатоліївна, Головний пивовар

ПрАТ “Одесавинпром”, м. Одеса – Нікітенко Інна Іванівна, Заступник генерального директора з якості

«Наш продукт» – головний технолог Ласкавая Наталия Викторовна

изображение_viber_2020-09-24_16-09-13