КРУГЛИЙ СТІЛ “Безпечність харчових продуктів в Україні в умовах глобалізації економіки”

Дата: 24 сен 2020 02:00 PM Киев

Запрошуємо Вас взяти участь в обговоренні НАССР системи та безпечності харчових продуктів в рамках Круглого столу “Безпечність харчових продуктів в Україні в умовах глобалізації економіки”, що відбудеться на базі Одеської національної академії харчових технологій 24 вересня 2020р о 14.00 в рамках щорічної міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів 2020″.

 

Запрошені доповідачі: вітчизняні та закордонні вчені та практики у галузі сертифікації та розробки системи НАССР. Модератор заходу- автор підручника “НАССР та системи управління безпечністю харчових продуктів” професор Бочарова О.В.
Серед питань, які будуть обговорюватись, наступні: ефект глобалізації економіки на безпечність харчових продуктів в Україні; процедури сертифікації СУБХП на основі НАССР; програми- передумови застосування НАССР-системи; новітні та класичні методи розробки
НАССР систем (програмне забезпечення тощо), безпечність дорогоцінного каміння.

Подключиться к конференции Zoom
https://us04web.zoom.us/j/3176165615?pwd=bHVqSjVNM29abXlmVG1aelVKVTZsZz09

Идентификатор конференции: 317 616 5615
Код доступа: 8Dt8nE