Наукові напрями

Наукова робота на кафедрі товарознавства та експертизи товарів проводиться за такими напрямами:
– поглиблене вивчення товарних властивостей продуктів рослинного походження (БАД);

– формування та оцінка якості продуктів рослинного походження;

– розробка нового асортименту коктейлів на основі фруктової сировини з використанням молока та оцінка їх споживчих властивостей;

– формування асортименту нових видів зернових продуктів підвищеної харчової цінності та оцінка їх якості;

– удосконалення технологічної схеми митного контролю зернових продуктів з метою запобігання несанкціонованого надходження на територію України;

– управління проектами митно-транспортних перевезень.

Наукові держбюджетні теми кафедри:

БОЧАРОВА. О. “Оцінювання  та управління безпечністю продуктів рослинного походження”  (2016-2020 рр).