З 13 по 23 листопада на базі консалтингового центру нді онахт відбулося проведення курсів з підвищення кваліфікації за програмою: «технології зберігання і переробки зерна»

З 13 листопада по 23 листопада 2018 року на базі Консалтингового центру Науково-дослідного інституту Одеської національної академії харчових технологій було організовано та проведено курси з підвищення кваліфікації за програмою: «Технології зберігання і переробки зерна».

Слухачам курсів з підвищення кваліфікації було організовано екскурсію по сучасним лабораторіям академії та виїзну екскурсію до центрів постачання і обслуговування лабораторного та аналітичного обладнання для агропромислової галузі – SocTrade та Технотест.

Підвищення кваліфікації успішно пройшли представники зернових підприємств (ПрАТ АПК-ІНВЕСТ, ДП Радивилівський комбінат хлібопродуктів, ДП «ДП Агросервіс 2000», ПАТ ДПЗКУ «Дубенський комбінат хлібопродуктів», ПАТ ДПЗКУ «Роївський елеватор»). Всі слухачі отримали свідоцтва з підвищення кваліфікації державного зразка.

В проведенні лекційних та лабораторних занять на курсах підвищення кваліфікації приймали участь викладачі кафедри технології зберігання зерна (проф. Станкевич Г.М., доц. Овсянникова Л.К., доц. Кац А.К., доц. Дмитренко Л.Д. та доц. Борта А.В.), технологічного обладнання зернових виробництв (доц. Гончарук Г.А.), біохімії, мікробіології та фізіології харчування (доц. Величко Т.О.), безпеки життєдіяльності (доц. Лисюк В.М.) і товарознавства та митної справи (д.т.н. Ткаченко О.Б. та доц. Каменева Н.В.).

Велика вдячність викладачам за ті знання та практичний досвід, які отримали слухачі!